Известие

Collapse
No announcement yet.

Честито раждане и на мене....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от t0ff1 Покажи съобщение
    Момчета нз ако наистина върши работа тфа опяване да го направиме всички..белким престанат да се трошат колиците ни...
    Не е до това, за съжаление - всичко е до поддръжка и гледане на колата. И тъй като почти всички сме си взели коли на 5, 10, че и повече години, никой не може да каже, как са я мъчили тази кола предишните собственици.
    Така че, гледайте си колите, поддържайте си ги, карайте си ги - ако се счупи нещо, ами дошло му е времето.
    Това е положението.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
      Сега си ти на ред да я правиш
      само слагам на фаровете дунапрен против Мъри и я почвате
      Много готина храна за барбарона
      П.С. Споко ще стане самолет без шансове за аварийно кацане

---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:35 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      Не е до това, за съжаление - всичко е до поддръжка и гледане на колата. И тъй като почти всички сме си взели коли на 5, 10, че и повече години, никой не може да каже, как са я мъчили тази кола предишните собственици.
      Така че, гледайте си колите, поддържайте си ги, карайте си ги - ако се счупи нещо, ами дошло му е времето.
      Това е положението.
      Съгласен съм с теб ма като гледам във форума повечето счупвания са след некви промоционални ремонти от сервизи дето не правят разлика м/у ГТВ и ЖТД [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
      Last edited by Bobo; d.m.y г., 16:02.
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Много готина храна за барбарона
        П.С. Споко ще стане самолет без шансове за аварийно кацане

---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:35 ----------

Съгласен съм с теб ма като гледам във форума повечето счупвания са след некви промоционални ремонти от сервизи дето не правят разлика м/у ГТВ и ЖТД [COLOR="Silver"]

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
        Бобо съвсем скоро ти предавам трупа на гадта и я почвате! В теб ми е надеждата!
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Поредния Т.С. Ужас...Мойте съболезнования, колега дано мине по-леко ремонта
          145 QV ex.
          146 Boxer TOTAL ex.
          147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Бояне, има ли вече някакъв резултат?
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

няма. колата си седи в паркинга зад блока. надявам се в края на седмицата или в началото на другата да я вкарам при Бобо и да отворят двигателя за дисекция...

Comment

Колеги,

от събота вече маме информация по случая с моята родилка. Оставям снимките да говорят сами:

http://bouncer.snimka.bg/automobiles...-pieces.416374

честито
                Last edited by bouncer; d.m.y г., 11:12.

Comment

Снимките не се отварят колега пусни ги пак.успех с ремонта
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                    Колеги,

от събота вече маме информация по случая с моята родилка. Оставям снимките да говорят сами:

http://bouncer.snimka.bg/automobiles...-pieces.416374

честито
                    А главата как е?Наранена ли е ...Ако е само това ще се раминеш леко,,,за риза ми взеха 130лв. бутало и биела на старо-общо 150лв.

PS:А и за стария мотор се продават и комплект ризи....не е нужно да правиш
                    GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

добре ле как може дейба алфичките и на мене са ми страс ма ..............ай стига

Comment

последно Бобо каза че комплект ремонтни бутала, шлайф на блока и ще стане. да видиме. Главата и клапаните са ок. трябва да свалят мотора и да кажат вала как е

Comment

Ужас, баси ситуацията, и то при тази ниска скорост...

Аз скоро ще отворя нова тема с разкази в картинки какво стана с моята бангия. Случката е много е подобна на твоята, самоче съм имал стружки в смукателите... (а ся де!)
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                            Ужас, баси ситуацията, и то при тази ниска скорост...

Аз скоро ще отворя нова тема с разкази в картинки какво стана с моята бангия. Случката е много е подобна на твоята, самоче съм имал стружки в смукателите... (а ся де!)
                            Ми много просто тия дето са ти монтирали главата след ремонта на главата не са я почистили

---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
                            А главата как е?Наранена ли е ...Ако е само това ще се раминеш леко,,,за риза ми взеха 130лв. бутало и биела на старо-общо 150лв.

PS:А и за стария мотор се продават и комплект ризи....не е нужно да правиш
                            Първо на надран блок и вора употреба бутало не го оправя ! Ризи на тоя мотор се слагат само при положение че няма ремонтни бутала - демек докато блока държи на фабричен шлайф се прави той
                            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                            sigpic
                            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първо на надран блок и вора употреба бутало не го оправя ! Ризи на тоя мотор се слагат само при положение че няма ремонтни бутала - демек докато блока държи на фабричен шлайф се прави той
                              Разбира се.....че е така,ако има възможност
                              GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Има ново 10,аксиалните пластини на вала се разхождаха в картера,вала се е разхождал налява надясно,и наранил малко маслената помпа,и е изплюл двата семерингаосвен тва дупката в буталото се оказа доста по-голяма,отстрани по полата на буталото зее огромен трап
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X